Конкурс флористів на патріотичну тематику

В рамках Тижня професійної майстерності професій художнього напрямку Державного навчального закладу «Запорізьке вище професійне училище» відбувся неймовірно красивий конкурс флористичної майстерності. Конкурс мав патріотичний напрямок. Змагалися дві випускних групи. Група ІІ курсу № 10/21 за професією «Живописець. Флорист». Викладач спеціальних дисциплін Прокоф’єваАнжела Миколаївна  та майстер виробничого навчання Кулішова Юлія Олександрівна, викладач Прокоф’єв Євген Олександрович (супровід костюмів, предметів з антуражу)разом із учнями: Грюковою Анастасією, Топчій Анною, Грушко Уляною, Лузіною Оленою посіли І місце із інсталяцією на тему: «А ми це про майбутнє». Суть цієї інсталяції є у тому, що ворог хоче знищіти не тільки наші міста, але й знищіти нашу націю. Але ми на стільки віримо у перемогу, що вже плануємо своє щасливе майбутнє. А щасливе майбутнє це-родина. В інсталяції представлені молодята на своєму весіллі. У нареченої красивий головний убір на голові, у вигляді флористичної композиції з польових квітів. Поряд з нареченою стоїть дружка. Так, це дійсно мрії молодих людей, і вони обов’язково здійсняться!

 Учні групи № 11/21за професією «Декоратор вітрин. Флорист» майстер виробничого навчання Шевчук Вікторія Юріївна, із своєю композицією «Відтінки української душі» посіли ІІ місце. Драгун Тетяна, Талібова Таіра, Кульгейко Ангеліна вклали у свою роботу усю любов до українського народу. Флористична композиція вийшла яскравою, наповненою національною символікою та райдужним настрєм.

Нажаль війна відібрала у наших дітлахів можливість повноцінно навчатися, але такий досвід багато чому навчив наших конкурсантів. Дякуємо усім учасникам флористичного конкурсу. Віримо у нашу молодь, віримо у наше щасливе майбутнє!

Голова методичної комісії професій художнього напрямку Анжела ПРОКОФ’ЄВА

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.