КОНКУРС ПРОЕКТІВ «ДІЛОВИЙ СТИЛЬ АДМІНІСТРАТОРА»

В рамках тижня професійної майстерності за фахом: «Адміністратор» та  «Агент з постачання», який проходить з 25 листопада по 29 листопада 2019 року в ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище», 26 листопада майстер виробничого навчання Бурдейна Любов Михайлівна провела  конкурс проектів на тему: «Діловий стиль адміністратора»». В цьому конкурсі прийняли участь здобувачі освіти 2-го курсу групи №19 за професією: «Оператор комп’ютерного набору, Адміністратор»

Метою проведення конкурсу було перевірити знання, вміння та навички, отримані учнями на уроках професійно-теоретичної підготовки та на уроках виробничого навчання, розвивати активність, виховувати любов до обраної професії.

Імідж в наші дні вирішує якщо не все, то дуже багато чого.

Під цим терміном розуміється не тільки вигляд, але і манери, поведінка, різні аксесуари і навіть зачіска.

Образ ділової людини повинен бути продуманий до дрібниць.

Саме тому кожну таку «дрібницю» варто було розглянути докладніше.

          Здобувачі освіти  групи №19 представили проекти на тему «Діловий стиль адміністратора», і показали яким повинен бути  імідж ділової жінки та ділового чоловіка.

Діловий стиль вкрай неохоче піддається новомодним змінам і залишається таким же консервативним, як і багато десятків років тому.

По даному конкурсу будуть підведені підсумки і нагородження переможців грамотами відбудеться на лінійці училища 03 грудня 2019р.

Майстер виробничого навчання:                       Любов БУРДЕЙНА

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.