Конкурс «Моя професія «Оператор комп’ютерного набору».

Серед популярних професій сьогодні можна виділити одну особливу – оператора комп’ютерного набору, яка з’явилася недавно, але одразу здобула довіру вступників і постійно користується підвищеним попитом. Ця професія гарантує гарантоване працевлаштування і високу ефективність праці.

Немає жодної професії, яка б не була пов’язана з використанням комп’ютера. У сучасному світі освіта поставлена перед важливим завданням – готувати фахівців, які не тільки мають достатні навантаження знань, але й здатні до постійного самовдосконалення, самоосвіти й пристосування до змінюючихся вимог. Сучасний сегмент комп’ютерної техніки є надзвичайно різноманітним та постійно розвивається. Він пропонує безліч можливостей для кожної людини, і щоб знайти своє місце в цьому світі, перший крок – вивчення професії оператора комп’ютерного набору.

В рамках тижня майстерності за професією «Оператор комп’ютерного набору», 22 листопада 2023 р. майстром виробничого навчання Кішко Ксенією Вікторівною, з групою № 18/23 за професією «Оператор комп’ютерного набору», проведен конкурс на кращій інформаційний продукт «Моя професія «Оператор комп’ютерного набору».

Задача цього конкурсу полягала в тому, щоб учні змогли продемонструвати, шляхом створення буклету, плакату або колажу, презентації, як вони бачать свою професію оператора комп’ютерного набору. Для свої робіт учні використовували сучасний сервіс Сanva.

Учні презентували роботи, які були оригінальними, захоплюючими і мають перспективу.

Тож, бажаємо учням групи № 18/23 за професією «Оператор комп’ютерного набору» великих успіхів у своїй майбутній професійній діяльності.

Майстер виробничого навчання                       Ксенія КІШКО.

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.