Конкурсна програма «Назустріч коханню» до Дня Святого Валентина в гуртожитку ДНЗ «Запорізьке ВПУ»

В гуртожитку нашого навчального закладу 12 січня 2020 року  відбувся  вечір відпочинку на тему: «Назустріч коханню»

Підготувала його художній керівник Савранська Олена Анатоліївна та вихователь гуртожитку Пашкевич Наталія Михайлівна.

Ведучими були учениця 09 групи Іванова Катя та вихователь гуртожитку. Слухали пісні про кохання, звернули увагу на значення цього прекрасного, чарівного почуття в житті коханої людини. Провели різні конкурси: «Зізнаюся в коханні». Брали участь Василенко Дмитро та Сініченко Ірина (16 гр.). Далі цікаво, виразно, емоційно прочитали свої улюблені вірші про кохання такі учні: Губенко Анжела, латиш Ангеліна, Смірнов Богдан(10 гр.), Василенко Дмитро, Ярмоленко Анна, Бакшина Ліза (16 гр.), Іванова Катя (02гр.), Лудан Анна , Керкез Юлия(15 гр.). Третій конкурс був для дівчат, а називався «Закохані пари», треба було написати на серці, до відомої дами її коханого  чоловіка. З цим конкурсом наші дівчата справилися прекрасно. Наступне випробування для хлопців, запросити свою кохану на романтичне побачення (до театру, спортзалу, дискотеку, цирку, балету, нічну прогулянку) «Зрозумій без слів».  Тут наші юнаки пустили в  хід жести, міміку, пантоміміку. Поки вони готувалися до конкурсу ми всі слухали запальні пісні про кохання у очікуванні заслужених співаків гуртожитку Чучко Крістіни та Максюти Ангеліни (11 гр.). Головними атрибутами нашого свята є серце, тож наступний конкурс «Серденько». Дівчина та юнак вирізають його одночасно, тримаючи ножиці в правій руці.

Останнім конкурсом була «Любовна вікторина», яку провели ведучі конкурсу. Тут ерудитами себе показали Іванова Катя(09 гр.) Бакшина Ліза(16 гр.), Смірнов Богдан, Губенко Анжела, Латиш Ангеліна (10 гр.) Бакшина Анна (02 гр.) Керкез Юлія(15 гр.).

За активну участь учні отримали солодкі призи:цукерки,яблука та чудовий настрій . Найактивніші серед дівчат та юнаків отримали призи .

Закінчилася наша святкова зустріч чаюванням з печивом та цукерками, під час якого всі обмінялися валентинками , відправленими за чудовими та теплими побажаннями .

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.