Клуб молодого лідера

З ініціативи ради учнівського самоврядування Запорізького вищого професійного училища на засіданні старостату, 28 вересня, було створено клуб молодого лідера. Клуб має об’єднувати і згуртовувати старост, заступників старост всіх груп училища, а також активну учнівську молодь, що виявила бажання доєднатися до клубу. Мета новоствореного клубу: підтримка ініціативної учнівської молоді, розвиток культури спілкування, комунікативних навичок, креативного мислення, допомога учням знайти своє покликання.

Перша інтерактивна бесіда була присвячена сучасній, актуальній для майбутніх спеціалістів темі «Soft Skills – твої нові корисні навички». З якої здобувачі освіти дізналися про «м’які» навички, які допоможуть розвинути лідерські якості, щоб в майбутньому стати затребуваним, конкурентоспроможним фахівцем. Наприклад, такі навички, як розвиток комунікативних навичок (лаконічно і зрозуміло висловлювати свою думку, відстоювати своє бачення); тайменеджмент (правильний і розумний розподіл часу); розставлення пріоритетів (відштовхуючись від своїх  планів на найближчі 5 років). Бібліотекарем  Запорізького ВПУ була підготовлена добірка книг по саморозвитку таких відомих авторів бестселерів, як Робін Шарма, Дейл Карнег, Джон Сінсеро і не тільки.

В бесіді кожен з учнів ділився своїми вподобаннями та корисними  навичками, планами на майбутнє, зізнаючись, що дана тема наштовхнула їх проаналізувати свої вподобання та почати серйозніше ставитися до своєї професії, навчання і часу.

Ми впевнені, що клуб молодого лідера, своїми регулярними засіданнями розпалить у здобувачах освіти жагу до самовдосконалення, любов до знань, цікавість до нового, що з часом принесе корисні результати. А поки ми тільки починаємо, побажайте нам вдачі. Далі буде.

Керівник гуртка                                                                                АННА ЛЄВЄНЦОВА

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.