Кейс-чемпіонат «Професійна освіта: успіх & кар’єра»

З метою розвитку підприємницьких навичок учнів ЗП(ПТ)О під час професійної підготовки, активізації їх творчого потенціалу, реалізації власних креативних зусиль у професійній діяльності, Науково-методичний центр професійно-технічної освіти у Запорізькій області у цьому році започаткував Кейс – чемпіонат «Професійна освіта: успіх & кар’єра».

І звісно ж, здобувачі освіти економічного відділення, групи № 19/22 за професією « ОКН. Адміністратор» Зобов Олександр, Харченко Ганна та Мариненко Ксенія під керівництвом майстра виробничого навчання Кішко Ксенії Вікторівни та викладача Войтюк Тетяни Миколаївни взяли участь у цьому конкурсі.

Чесно кажучи, підготовка до чемпіонату відбувалась у режимі жорсткого цейтноту, але наші здобувачі освіти показали, що вони можуть зібратися та показати гідний результат. Учасникам необхідно було розробити  бізнес-проект із «родзинкою», представити власний проект у креативній презентації та зняти відеоролик – представлення команди. Доречи, щиро дякуємо керівнику гуртка Лєвєнцовій Анні Анатоліївні, яка допомогла створити небанальне  відео-представлення нашої команди.

І ось, нарешті 26 травня 2023 відбувся Кейс – чемпіонат «Професійна освіта: успіх & кар’єра»,  в якому взяли участь 9 закладів професійної (професійно-технічної) освіти Запорізької області. Наша команда із гідністю представила та захистила свій бізнес-проект «Антикафе «Tematiko» та посіла ІІ місце!

Дякуємо нашій команді економічного відділення та бажаємо їм подальших успіхів, творчості та натхнення!

Викладач Войтюк Тетяна Миколаївна

Майстер в/н Кішко Ксенія Вікторівна

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.