Карантин – не привід для нудьгування.

Здобувачі освіти групи № 03 з професії «Маляр. Штукатур. Декоратор вітрин» активно беруть участь у різноманітних всеукраїнських конкурсах від проєкту «На урок».

Конкурс до Дня української писемності та мови «Слово до слова» – конкурс для тих, хто бажає покращити рівень володіння українською мовою, вдосконалити навички усного та писемного мовлення, навчитися вдало добирати фразеологізми та сталі вирази, розширювати свої знання з історії української мови та писемності.

Всеукраїнський конкурс до Дня Гідності та Свободи. День Гідності та Свободи — свято, що відзначається щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року). Цей конкурс допоможе молоді дізнатися більше про те, як зароджувалося народовладдя в Україні, з’ясувати значення понять «гідність», «свобода», «відповідальність», доповнити уявлення про обов’язки та права громадян.

Всеукраїнський конкурс «Безпечний Інтернет». Безкоштовний конкурс, який об’єднує всіх, хто користується Інтернетом, допомагає здобувачам освіти  отримувати максимум користі від часу,  проведеного за комп’ютером. Головна мета — нагадати про необхідність інформування  про небезпеки, з якими вони можуть зіткнутися в Інтернеті, допомогти засвоїти правила поведінки в мережі, актуалізувати та закріпити знання про безпеку в онлайні, отримані раніше.

Шановні, здобувачі освіти ДНЗ «Запорізьке ВПУ!

Приєднуйтесь до участі у конкурсах! Ви маєте  добру нагоду розширити свій світогляд, набути нові цікаві та корисні знання, стати  учасниками і переможцями Всеукраїнських конкурсів!

З організаційних питань прохання звертатись у кабінет №306.

Викладач  Олена ЄРЬОМЕНКО

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.