ЗУПИНИСЬ! ПАМ’ЯТАЙ! БУДЬ УВАЖНИМ! СТЕРЕЖИСЬ АВТОМОБІЛЯ!

Мабуть кожний з нас порушував правила дорожнього руху або спостерігав як інші порушують правила. Тому надзвичайно важливо починати змалечку формувати в учнів  культуру безпечної поведінки, у тому числі й на автошляхах.

На виконання листа Міністерства освіти і науки України від 31.10.2019 № 1/9-676 « Щодо проведення Тижня безпеки дорожнього руху» у ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» з 11 по 15 листопада 2019 року організовано «Тиждень безпеки дорожнього руху».

Мета тижня: запобігання дитячого дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до ДНЗ «Запорізьке ВПУ» і додому.

Завдання «Тижня безпеки дорожнього руху» – нагадати здобувачам освіти про необхідність спільних дій у сфері дорожньої безпеки.

Розпочався «Тижня безпеки дорожнього руху» у ДНЗ «Запорізьке ВПУ» з виставки стіннівок, які наглядно висвітлюють ситуації на дорозі, закликають здобувачів освіти бути уважними та дотримуватися правил дорожнього руху.

Важливо не лише знати правила дорожнього руху, а й обов’язково їх виконувати!

Майстер виробничого навчання                               Кішко Ксенія Вікторівна

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.