Знавці правил дорожнього руху

Однією з основних причин аварійності є порушення правил дорожнього руху його учасниками, тому необхідно підвищувати їхню культуру поведінки та впроваджувати жорсткий контроль за дотриманням зазначених правил.

В рамках проведення «Національного уроку з безпеки дорожнього руху», 22 листопада 2021 року, майстер виробничого навчання групи № 19 за професією «Адміністратор», Рагімова Ольга Юріївна та майстер виробничого навчання групи № 18 за професією «Оператор комп’ютерного набору» Кішко Ксенія Вікторівна, провели урок з безпеки дорожнього руху «Безпека на дорозі» в якому взяли участь декілька здобувачів освіти групи № 18 та 19 з дотриманням всіх умов карантинного режиму.

Мета заходу запобігання дитячого дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до ДНЗ «Запорізьке ВПУ» і додому.

Здобувачам освіти потрібно було відповісти на тестові завдання та зіграти з використанням он-лайн сервісу гру «Дорожній рух». Також учні переглянули відео фрагмент з «Небезпечні ситуації на дорозі, як залишитися живим». Розповіли, де в цьому відео були порушення та як би вони вчинили в подібних ситуаціях,  ділилися своїми враженнями.

Учні показали досить глибокі знання з безпеки дорожнього руху, та  відповідально поставились до завдань вікторини.

Наприкінці виховної годин учасники заходу дійшли висновку, що пішоходи повинні знати та виконувати Правила дорожнього руху неухильно. Виконання цих правил може зберегти їм життя та здоров`я.

Майстер виробничого навчання                         Ксенія КІШКО

Майстер виробничого навчання                         Ольга РАГІМОВА

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.