Захист дипломних робіт за професією «Декоратор вітрин. Адміністратор»

В Запорізькому вищому професійному училищі 28 лютого 2023 року відбулась чергова Державна кваліфікаційна атестація. Цього дня захищались здобувачі освіти групи № 16/21 за професією «Декоратор вітрин.  Адміністратор» До захисту були представлені дипломні роботи на теми: «Атестація та оцінювання  персоналу підприємства», «Кадрова служба – інструмент реалізації кадрової політики», «Конфлікти та методи їх усунення в організації», «Особливості організації процесу набору і відбору персоналу», «Ребрендінг фірмового стилю компанії, як інструмент підвищення конкурентоспроможності» та інші.

На Державній кваліфікаційній атестації була присутня комісія, до складу якої входили: Єременко Олександр Сергійович – керівник відділу маркетингу ТОВ РСМ, Базалійський Михайло Тарасович – заступник директора з НВР ДНЗ  «Запорізьке ВПУ», Паскарь Наталя Юріївна – заступник директора з НВР ДНЗ  «Запорізьке ВПУ», Войтюк Тетяна Миколаївна – голова методичної комісії професій адміністративно-економічного напряму та професії «Оператор комп’ютерного набору», викладач спецдисциплін Стрілець Наталія Валеріївна, майстер виробничого навчання Первашова Лілія Анатоліївна.

 Екзаменаційна комісія відмітила належну підготовку випускників та високий рівень виконаних робіт.  Високий рівень знань деяких здобувачів освіти був відмічений високими оцінками.

Захист пройшов на високому організаційному та методичному рівні. Випускники показали свій фаховий рівень з професії та довели, що гідні кращих робочих місць на  підприємствах міста Запоріжжя та області.

Викладач спеціальних дисциплін Стрілець Наталія Валеріївна

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.