Засідання МК професій економічно-адміністративного напрямку та професії «Оператор комп’ютерного набору»

22 грудня поточного року у присутності адміністрації ДНЗ «ЗВПУ»  відбулося чергове засідання методичної комісії професій економічно-адміністративного напрямку та професії  «Оператор комп’ютерного набору».

Присутні з цікавістю вислухали майстрів в/н  Бурдейну Л.М., Кішко К.В., Рагімову О.Ю., які розповіли про стан підготовки здобувачів освіти до проходження виробничої практики  групи  № 09,  № 07  із присвоєнням «Оператор комп’ютерного набору» ІІ категорії та груп  № 18, № 16 з присвоєнням кваліфікації «Адміністратор».

Куратор дипломних проектів  Войтюк Т.М. розповіла про стан підготовки дипломних проектів здобувачів освіти групи № 09 «Агент з постачання. ОКН»,  № 18 «ОКН. Адміністратор» та № 16 «Декоратор вітрин. Адміністратор».

Бурхливе обговорення викликало питання про розгляд проекту  створення дипломних проектів  за професією «Декоратор вітрин. Адміністратор». У результаті обговорення було ухвалено рішення: розробляти та створювати дипломний проект за професією «Декоратор вітрин. Флорист» за наступною структурою: теоретична частина – за професією «Адміністратор», яка контролюється викладачами економічного відділення; та практична частина, яка контролюється викладачами художнього відділення.

Голова МК  Войтюк Тетяна Миколаївна.

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.