Засідання методичного об’єднання класних керівників

Згідно плану роботи методичного об’єднання класних керівників на 2020-2021 навчальний рік, 11 лютого 2021 року було проведено чергове засідання, на якому розглядались наступні питання:

  1. Звіт класних керівників за 1 півріччя 2020-2021 н.р.
  2. Тема для обговорення: «Особливості форм і методів роботи педагогічних працівників з сім´ями здобувачів освіти  «групи ризику».
  3. Ведення планової та звітної документації класного керівника.
  4. Доповідь класного керівника Прокоф’єва Є.О. щодо роботи над індивідуальною методичною темою.

На засіданні були присутні: заступник директора з НВР Паскарь Наталя Юріївна, голова об’єднання Стрілець Наталія Валеріївна та класні керівники  Войтюк Тетяна Миколаївна, Житницька Ганна Валеріївна, Прокоф’єва Анжела Миколаївна, Прокоф’єв  Євген Олександрович., Єрьоменко Олена Миколаївна, Орел Наталя Григорівна, Шевченко Світлана Борисівна.

Класні керівники звітували про виховну діяльність за перше півріччя 2020-2021 навчального року. Жваво обговорили та поділились досвідом роботи з сім´ями здобувачів освіти  «групи ризику». Також, була розглянута та затверджена поточна документація. І, наприкінці засідання, класний керівник групи 14 Прокоф’єв Євген Олександрович, розповів про  роботу над індивідуальною методичною темою.

Голова методичного об’єднання класних керівників Стрілець Наталія Валеріївна

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.