Заряд бадьорості на уроці фізичної культури

«Фізичному вихованню потрібно приділяти стільки ж уваги, скільки і розумовому»
Магатма Ганді

10 лютого 2021 року у ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» викладач фізичної культури Сакальський Володимир Сергійович провів зі здобувачами освіти групи № 13 відкритий урок з теми «Удосконалення техніки прийому та передачі м’яча у волейболі».

   Протягом всього уроку  викладач другої категорії приділяв велику увагу фізичному стану і емоційному настрою учнів, тактовно та вміло виправляв помилки, допущені учнями, включав до уроку як ігрові, так і змагальні елементи. Виховував інтерес до постійних занять фізичною культурою. Здобувачі освіти на уроці були активними та працювали із задоволенням.

Захопливим моментом уроку став сет з волейболу, під час якого учні відпрацьовували техніку прийому та передачі м’яча та повторювали загальні правила гри.

Урок фізичної культури  вдався на славу, адже пройшов ефективно, корисно та залишив приємні враження. Здобувачі освіти отримали заряд гарного настрою, здоров’я та бадьорості!

Викладач фізичної культури                              Володимир САКАЛЬСЬКИЙ

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини, Спортивно-масова діяльність. Додати до закладок постійне посилання.