Запрошення до участі!

Шановні здобувачі освіти нашого закладу освіти!

Запрошуємо всіх прийняти участь у  Всеукраїнському  інтернет-конкурсі від проекту: «На урок»  до 20-ї річниці акції «День без мобільного телефона».

 Цей конкурс — наш спосіб приєднатися до незвичайної акції «День без мобільного телефона», яка була вперше проведена 6 лютого 2001 року та стала щорічною.

  Більшості сучасної молоді складно навіть уявити, як це — відмовитися від користування смартфоном бодай на день. То ж ми розробили цікаві завдання та доповнили їх поясненнями щодо того, чому варто обмежити спілкування зі смартфоном до необхідного мінімуму.

Виконуючи завдання, ви дізнаєтесь цікаві подробиці з історії мобільних телефонів, а також факти про вплив надмірного захоплення ґаджетами на здоров’я.

Реєстрація 04.02.21 – 06.03.21р., доступ до завдань 04.02.21 – 06.03.21р.

Результати та нагороди після виконання завдань! Участь безкоштовна!

Також, пропонуємо прийняти участь у VIII Всеукраїнській інтернет-олімпіаді  від проекту: «На Урок» (Зима 2021) ,розділ «Правознавство»

Реєстрація 23.12.20 – 28.02.21р., олімпіада 25.01.20 – 28.02.21р.,результати 03.03.21р.

Для чого це вам? Відповідь така: можливість розширити свій світогляд, здобути нові цікаві знання, з користю використати вільний час, а також отримати он-лайн дипломи  учасників та переможців Всеукраїнських інтернет-конкурс та інтернет-олімпіад.

Викладач  предмета «Основи правових знань»

ДНЗ ЗВПУ                                                                                            Олена ЄРЬОМЕНКО

Опубліковано у загальній категорії, Конкурсна діяльність, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.