Заняття з елементами тренінгу «Людина не для продажу!»

З метою надання здобувачам освіти інформації про явища торгівлі людьми, зовнішні та внутрішні причини виникнення даної проблеми, про те, які права порушуються в ситуації торгівлі людьми, в ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» було організовано та проведено заняття з елементами тренінгу «Людина не для продажу!».

Протягом двох годин голова Ради учнівського самоврядування ДНЗ «ЗВПУ» – Охматенко Ганна (учениця групи № 08, професія «Агент з постачання. ОКН») сприяла практичному формуванню в членів ради учнівського самоврядування моделі безпечної поведінки, в разі виїзду та перебування за кордоном, розвивала необхідні вміння та навички з питань захисту власної гідності у складній ситуації, формувала усвідомлення проблеми торгівлі та навички безпечної поведінки.

За ходом проведення тренінгу мали змогу спостерігати запрошені гості: менеджер Громадської правозахисної організації «Егіда-Запоріжжя» Любімцева Світлана Андріївна, фахівець з соціальної роботи Запорізького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Зенько Роман Юрійович та заступник директора з НВР Паскарь Наталя Юріївна.

Заняття дало змогу кожному учаснику тренінгової програми з’ясувати актуальність проблема торгівлі людьми в Україні, закріпити здобуті знання, уміння та навички щодо можливості захисту своїх прав.

Захід підготували та провели: соціальний педагог Сєргєєва Олена Анатоліївна та голова ради учнівського самоврядування Охматенко Ганна

Опубліковано у Виховна діяльність, загальній категорії, Новини, Соціально-педагогічна діяльність. Додати до закладок постійне посилання.