Екскурсія здобувачів освіти груп №08 та №09 за професією: «Агент з постачання. Оператор комп’ютерного набору» на торгівельне підприємство «Ашан»

Згідно навчального плану, 16 вересня 2020 року, здобувачі освіти групи №08 та групи №09 за професією: «Агент з постачання. Оператор комп’ютерного набору» разом з майстрами виробничого навчання Кривко Ніною Петрівною та Бурдейною Любов Михайлівною відвідали торгівельний центр «Ашан».

Здобувачі освіти із задоволенням вивчали торгівельний асортимент продовольчих та непродовольчих товарів, із захопленням розглядали викладку товарів на полицях. На упаковках товару вивчали його хімічний склад та харчову цінність товарів.

Великий інтерес у здобувачів освіти викликало оформлення торгівельного залу з викладкою найрізноманітніших видів продовольчих та непродовольчих товарів.

Екскурсія на торгівельне підприємство «Ашан» дала змогу ближче познайомитись з їх майбутньою професією. Здобувачі освіти від екскурсії отримали багато пізнавального матеріалу та отримали море позитивних емоцій.

Майстри виробничого навчання: Ніна КРИВКО та Любов БУРДЕЙНА

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.