Екскурсія до готелю «Sunrise Park»

Згідно з робочою навчальною програмою підготовки за професією Адміністратор, здобувачі освіти групи № 16 «Декоратор вітрин. Адміністратор»  (майстер виробничого навчання Рагімова Ольга Юріївна) та групи № 18 «Оператор комп’ютерного набору. Адміністратор»  (майстер виробничого навчання Кішко Ксенія Вікторівна), 07.09.2020 року відвідали готель «Sunrise Park», що знаходиться  за адресою вулиця Глісерна 1а у центральному парку культури та відпочинку «Дубовий Гай».

В ході екскурсії, адміністратор готелю люб’язно прийняла та ознайомила майбутніх кваліфікованих робітників з організацією системи роботи адміністратора, провела по кімнатам готелю, пояснила здобувачам освіти основні вимоги до адміністраторів в готельному бізнесі, які вони мають обов’язки та якими навичками (організаційними та комунікативними) повинні володіти. Вона люб’язно розповіла про те, що робоче місце адміністратора включає в себе дуже багато цікавого та відповідального. Адміністратор – це обличчя готелю; він зустрічає гостей та супроводжує їх до останнього моменту перебування в закладі, робить їх перебування в готелі максимально комфортним та приємним.

В цілому екскурсія була дуже пізнавальна, цікава та сподобалась здобувачам освіти Державного навчального закладу «Запорізьке вище професійне училище».

Майстри виробничого навчання         Ольга РАГІМОВА та Ксенія КІШКО

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.