Добрий геній України ( до 300 річчя Г.Сковороди)

3 грудня 2022 року виповнюється 300 років з дня народження Григорія Сковороди – видатного українського філософа, просвітителя-гуманіста, поета, педагога.

З цієї нагоди майстер виробничого навчання Кішко Ксенія Вікторівна, 01 листопада 2022 року провела годину спілкування на тему «Добрий геній України» зі здобувачами освіти  групи № 19/22 які навчаються за професією «Оператор комп’ютерного набору. Адміністратор»

Григорій Сковорода залишив нам багато оригінальних висловів, які містять глибоку й узагальнену думку: про істину та справедливість, про працю, щастя та нещастя, життя і смерть, швидкоплинний час, світ і темряву, тлінне й вічне, внутрішній світ людини. Слово Сковороди звучить як струни арфи, що їх торкнулася рука правдивого маестро. Майже все, що хвилювало мандрівного філософа, хвилює і нас сьогодні не в меншій мірі. Кожна епоха повинна братися за це завдання – вчитися читати і відчитувати наново ці «давні істини», дозволити текстам промовляти до нас.

Переглянувши відео матеріал та презентацію здобувачі освіти, зробили висновок, що наша Україна, насичена видатними особистостями та виявила бажання більш глибоко вивчати історію нашої країни.

Майстер виробничого навчання                                 Ксенія КІШКО

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.