День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

26 лютого в Україні відзначають День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

Цьогорічця дата як ніколи сильно резонує із тим, що відбувається навколо. Той спротив, що його у 2014 році почали найхоробріші та найвідданіші мешканці Криму, тепер чинить без перебільшення уся країна. Сьогодні день, коли ми стоїмо пліч-о-пліч супроти повномасштабної російської агресії, коли б’ємося за кожен клаптик рідної землі, і коли без вагань знищуємо тих, хто на цю землю непрохано прийшов. Кримський спротив – це наш символ і дороговказ, це наша сила і нагадування, як важливо бути вірним цінності свободи.

З метою вшанування мужності і героїзму громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території – в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі,22 лютого поточного року  класний керівник групи № 14/22  за професією «Декоратор вітрин. Флорист» Войтюк Тетяна Миколаївна провела тематичну інформаційну годину із здобувачами освіти групи.

Тетяна Миколаївна розповіла здобувачам освіти групи про події в Криму, коли у мітингу на захист територіальної цілісності України взяли участь близько 10 тисяч кримчан. Під час заходу було використано патріотичні вірші В. Стуса та Л. Костенко про любов до рідної землі та героїзм її народу.

Також, до Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, здобувачі освіти групи № 14/22 провели тематичний флешмоб.

Класний керівник  Войтюк Тетяна Миколаївна

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.