День пам’яті та примирення

Не щезне з пам’яті людської, не піде в забуття велика трагедія нашого народу – Друга світова війна. Неможливо забути тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для щастя інших. Воєнне лихоліття не оминуло жодної української сім’ї.

Тому, 06 травня поточного року класним керівником групи № 14 Войтюк Тетяною Миколаївною  був проведен тематичний  виховний захід.

Учасники заходу згадали сумні події Другої світової війни та вшанували подвиг українського народу в ті страшні роки. Здобувачі освіти  відзначив величезний внесок українців у здобуття перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Класний керівник, Тетяна Миколаївна, звернула особливу увагу на сучасних воїнів і бійців, які самовіддано захищають територіальну цілісність держави на сході України. Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять мільйонів загиблих на полі бою, розстріляних у каральних акціях, спалених у концтаборах, замучених у катівнях.

Ми повинні пам’ятати, якою страшною трагедією для українців була ця війна, та ціну, яку заплатили наші батьки і діди за звільнення України від нацистських загарбників.

Класний керівник  Войтюк Тетяна Миколаївна

Опубліковано у Виховна діяльність, загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.