День МИРУ

21 вересня у всьому світі відзначають Міжнародний день миру.

Підтверджуючи відданість України ідеалам миру та підтримуючи рішення Генеральної Асамблеї ООН, згідно з Указом Президента України із 2002 року в Україні установлено День миру, який відзначається щорічно 21 вересня – у Міжнародний день миру.

Ось і  у групі № 10, ІІ курсу, за професією «Живописець. Флорист» ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» пройшло святкування цієї важливої, для кожної української людини події.

На сьогодні для нашої держави це свято є особливо значним. Кожен свідомий українець мріє про якнайшвидше припинення бойових дій на сході України, про повернення рідних, близьких, друзів, про мирне небо над головою, про світле майбутнє дітей, про загоєння нестерпних ран у людських серцях, захист від агресорів.

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат.

На жаль наші діти вже розуміють що таке війна. Але, попри складної ситуації в Україні здобувачі освіти гр. № 10, як і усі люди не втрачають надію на те, що скоро настане мир, і усе буде добре!  А поки ми навчаємось, та хоч і у більшій мірі дистанційно,  але ми мріємо про світле майбутнє в Україні.

У День Миру бажаємо всім спокою, процвітання і багатства. Миру в усьому – миру в сім’ях, миру в серцях та миру нашій рідній Україні!

Укладач:                                                                  Анжела ПРОКОФ’ЄВА

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.