День відкритих дверей… і не тільки!

27.04.2023 року ДНЗ “Запорізьке ВПУ” гостинно відкрив двері не лише випускникам шкіл, а й усім, хто зацікавлений у швидкому опануванні сучасними професіями!

Майбутніх абітурієнтів зустрічали викладачі та майстри виробничого навчання професій будівельного, художнього та економічно-адміністративного напрямків з цікавими майстерками, відбувався огляд матеріальної бази училища.

В рамках Дня відкритих дверей відбулось представлення перших результатів програми короткотермінового навчання з енергоефективного будівництва, урочисте вручення сертифікатів учням та слухачам, які вже показали достатні професійні навички та пройшли атестацію на отримання часткових професійних кваліфікацій “Монтажник віконних та дверних конструкцій”!

Програма короткотермінового навчання стала можлива завдяки меморандуму, підписаному училищем з Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Віконні конструкції, матеріали та меблі для облаштування навчальних приміщень були отримані завдяки участі училища у програмі «Енергоефективний освітній заклад. Термомодернізація закладів ПТО в рамках розроблених курсів з енергоефективності», який реалізується Благодійний фонд Людина / Charity fund Human у співпраці з Міністерство освіти і науки України за підтримки GIZ Ukraine.

В цей день, наповнений різноманітними подіями й емоціями, до училища завітала Вікторія Константінова, – членкиня проєктної команди GIZ.

Дякуємо всім причетним за натхненну працю в напрямку розбудови професійної освіти!

Завжди раді вітати в нашій дружній сім’ї нових її членів – майбутніх учнів і слухачів!

Дякуємо воїнам ЗСУ, завдяки чиїм надзусиллям здійснюються наші плани і мрії!

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.