ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ 2019 РАЗОМ З АКАДЕМІЙ CISCO

День безпечного Інтернету 2019 відзначався під гаслом «Разом для найкращого Інтернету!» День Безпечного Інтернету є унікальною можливістю для кращого розуміння проблем та можливостей в онлайновому світі, це час поділитися важливою інформацією, щоб діти і молоді люди могли досліджувати Інтернет безпечно, а також скористалися позитивним досвідом експертів.

5 лютого 2019 року Програма Мережних академій Cisco, Кіберполіція України та компанія ERC провели онлайн-урок з нагоди Дня Безпечного Інтернету 2019.

В цей день, здобувачі освіти групи  № 14 за професією «Декоратор вітрин. Флорист» ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» під керівництвом  викладача Войтюк Тетяни Миколаївни, приєдналися до онлайн-уроку на YouTube каналі Спільноти Програми Академія Cisco в Україні. Після перегляду всі учні активно долучилися до обговорення проблемних питань і їх захисту в мережі Інтернет.

Для отримання сертифікату, учасники повинні були відповісти на питання заключного тесту, а також перевірити свої здібності до аналітичної роботи з кібербезпеки за допомогою тестів, що і було  успішно  зроблено.

Викладач Войтюк Тетяна Миколаївна

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.