Вітаємо переможців конкурсу!

В сучасному світі важко знайти професію, яка б не була пов’язана з комп’ютерами, або використанням інформаційних технологій. Але, серед багатьох професій, одна користується підвищеним попитом – професія «оператор комп’ютерного набору». ДНЗ «Запорізьке ВПУ» ставить перед собою складне завдання – підготувати спеціаліста, який не тільки володіє певним вантажем знань, але й здатен до постійного самовдосконалення, самоосвіти й адаптації до нових вимог.

В рамках проведення тижня професійної майстерності професії «Оператор комп’ютерного набору», викладач спецдисциплін Стрілець Наталія Валеріївна, 1 квітня 2021 року провела конкурс презентацій. В конкурсі приймали участь здобувачі освіти групи № 07 за професією «Оператор комп’ютерного набору. Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних» і показали, що володіють не тільки навичками роботи в Microsoft Word, уміють не тільки швидко набирати різноманітні тексти, редагувати та форматувати їх, працювати з таблицями і малюнками, а також, мають достатньо високий рівень володіння такою програмою, як MS PowerPoint.

У зв’язку із складною епідеміологічною ситуацією, конкурс презентацій був проведений в он-лайн режимі із використанням застосунку Google Meet. Роботи оцінювались за багатьма параметрами: дизайн слайдів, якість викладеного матеріалу, авторство, уміння користуватись різноманітними інструментами MS PowerPoint та інше.

Переможцями конкурсу стали:

Лобода Юлія – 1 місце за презентацію на тему «Табличний редактор MicrosoftExcel, його функції та можливості»

Чумак Тетяна – 2 місцеза презентацію на тему «Клавіатура як основний елемент комп`ютера»

Дмітрієва Юлія – 3 місцеза презентацію на тему «Текстовий редактор Microsoft Word»

Переможцям конкурсу бажаємо успіхів в навчанні і досягнення омріяних висот в професії!

Викладач спецдисциплін Стрілець Наталія Валеріївна

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.