Всесвітній день боротьби  зі СНІДом

Всесвітній день боротьби зі СНІДом вперше відзначався 1 грудня 1988 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я, після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров’я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією ВІЛ/СНІД. Із того часу Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щорічно.

1 грудня поточного року класний керівник групи № 14/22 «Декоратор  вітрин. Флорист» Войтюк Тетяна Миколаївна провела  тематичну класну годину.

На онлайн зустрічі здобувачі освіти, завдяки представленої відео інформації, сформували своє  уявлення про хворобу століття, ознайомилися із шляхами зараження ВІЛ-інфекцією та  виробили щляхи поведінкової мотивації до збереження свого здоров’я.

Шляхом опитування діти продемонстрували свої знання, щодо епідемії ВІЛ/СНІДу в Україні, яка, на жаль, є широкомасштабною і вже охопила 1,63% всього дорослого населення країни

На прикінці заходу, здобувачі освіти зробили висновок, що правильний вибір у житті можуть зробити ті, хто здатний формувати вміння і навички заради власної безпеки та збереження власного здоров’я.

Класний керівник  Войтюк Тетяна Миколаївна

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.