Виховна робота з попередження правопорушень

У ДНЗ «Запорізьке ВПУ», в умовах змішаної форми навчання, продовжується виховна робота з профілактики правопорушень серед молоді нашого училища.

15.12.20 року відбулась зустріч здобувачів освіти груп № 03 та 13 з представниками Управління патрульної поліції в Запорізький області Департаменту патрульної поліції, – лейтенантами  Баголою Г.М. та Биковською І.П.

Тема зустрічі: «Права, обов`язки: відповіді». Спілкування супроводжувалось показом відеофільму. Представники правоохоронних  органів розповіли присутнім (більшість з яких – неповнолітні) про основні засади та принципи функціонування сучасної поліції, мету, направленість роботи, зробили акцент на правах та обов`язках неповнолітніх. Присутні здобувачі освіти висловлювали різні думки відносно прав та обов`язків громадян, жваво реагували на цікаву та корисну інформацію.

Сподіваємось, що проведена зустріч стане у нагоді нашим здобувачам освіти як в стінах училища, так і за його межами, допоможе стати добрими, порядними людьми та законослухняними громадянами України.

Викладач Олена ЄРЬОМЕНКО

Опубліковано у Виховна діяльність, загальній категорії, Новини. Додати до закладок постійне посилання.