Виховна година до Міжнародного дня прав людини « Молодь, відстоюй свої права!»

До Міжнародного дня прав людини у  групі 17/23 за професією «Живописець. Декоратор вітрин» відбулася  виховна  на тему « Молодь, відстоюй свої права!».

Учням було запропоновано  добірку святкових ігор, досліджень, вправ, фільмів та тематичний тест, які допоможуть  розпалити цікавість та прищепити повагу до прав людини. 

 Гра «Справедливість»  дозволяє учням вибудувати власне розуміння справедливості . Школярі  обирають фото та описують зображену на ньому ситуацію так, як вони її розуміють.

 Вправа «Знай свої права» сприяє засвоєнню основних прав людини, а також їх запам’ятовуванню. На малюнку різні права людини проілюстровані у вигляді предметів, і кожен з них треба розтлумачити.

Дослідження «Ребуси прав людини» допоможе учням  краще засвоїти знання з теми, а також зрозуміти концепцію та суть прав людини.

Засвоєння будь-яких знань, особливо таких важливих, як права людини, неможливе без їх перевірки. Для перевірки обізнаності з теми прав людини учні проходили тестування. 

 Вправа «Кінопоказ». Для того, щоб закріпити здобуті знання, учні переглядають відеороботи, кожна з яких висвітлює різні аспекти теми та не залишить байдужими.

Класний керівник   Марина МОРОЗОВА

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.