Будівельний Брейн-ринг

У рамках Тижня будівельних професій 29 березня 2021р. відбувся брейн-ринг для здобувачів освіти будівельного відділення ДНЗ «Запорізьке ВПУ».

У змаганнях взяли участь команди із групп 04, 02 за професією «Маляр. Штукатур. Лицювальник-плиточник» та групи 03 за професією «Маляр. Штукатур. Декоратор вітрин» . Проводила брейн-ринг викладач спецдисциплін Орел Наталя Григорівна.

Для учасників брейн-рингу були підготовлені цікаві та різної складності питання, відповідь на які потрібно було підготувати за одну хвилину, а на бліц-опитування – 20 секунд.

Учасники змагання із захопленням розбирали різноманітні питання. На деякі питання знали відповідь одразу, а на інші доводилось трошки подумати.

Всі команди гідно змагалися між собою, та перемогу здобула команда групи 04 «Майстри». Друге місце посіла команда групи 03 «Кельмочки»,  а третє місце з однаковою кількістю балів розділили команди групи 03 «СуперМаляра» та групи 04 «Navi».

Всі учні залишилися задоволеними від корисно проведеного часу. Кожен отримав якісь нові знання, а разом з ними й яскраві враження від цікавих змагань.

Вітаємо учасників турніру з перемогою, бажаємо міцного здоров’я, успіхів у навчанні, нових злетів і звершень!

Викладач спецдисциплін     Орел Наталя Григорівна

Опубліковано у загальній категорії, Навчально-виробнича діяльність, Новини. Додати до закладок постійне посилання.