Місячник безпеки життєдіяльності

Напевно кожен погодиться із твердженням, що найцінніше, що має людина – здоров’я.

Тому з метою популяризації здорового способу життя, виховання культури безпечної життєдіяльності, а також з метою формування свідомого та відповідального ставлення до особистої та колективної безпеки, серед здобувачів освіти групи № 14 за професією «Декоратор вітрин. Флорист»  був проведен конкурс навчальних мультимедійних  посібників у номінаціях:

  • Пожежа – лихо для всіх!
  • Здоровий спосіб життя.

Проведення цього конкурсу спрямовано на інформування учнівської молоді, виховання в неї бережливого ставлення до свого здоров’я, формування навичок безпечного поводження з електроприладами.

10 грудня 2020 року цікаво та змістовно був проведен  показ створених робіт.  Здобувачі освіти  в доступній і цікавій формі познайомились  з основними напрямками збереження і підтримання в належній формі свого здоров’я і організму в цілому. Присутні не могли лишити поза увагою те, що необхідно відповідально ставитись  до особистої та колективної протипожежної  безпеки .

Наприкінці заходу, всі погодилися що головне – розуміння необхідності вести здоровий спосіб життя, відповідально ставитися до власного фізичного та психічного здоров’я.

Класний керівник  Войтюк Тетяна Миколаївна

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.