26.06.2024 в ДНЗ “Запорізьке ВПУ” відбулась державна кваліфікаційна атестація здобувачів освіти групи 01/22 «Монтажник гіпсокартонних конструкцій. Лицювальник-плиточник» та 06/23 «Муляр».

Захист дипломних робіт та присвоєння професійних кваліфікацій було здійснено у змішаному форматі, а враховуючи потребу у забезпечені безпеки учасників освітнього процесу, кваліфікаційна комісія працювала у приміщенні укриття училища.

Теплі привітання та побажання від головного спеціаліста відділу кадрової роботи, професійної освіти та координації діяльності закладів освіти управління координації діяльності навчальних закладів та аналітичної, планово-економічної, кадрової роботи Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації Кучеренко Олександри, директора училища Кондратьєва Ігоря, налаштували учнів на конструктивну, продуктивну роботу із захисту набутих компетенностей.

А завдяки зусиллям, організаційному таланту, педагогічній майстерності керівників дипломних робіт Височиненко Надії, Орел Наталі, здобувачі освіти показали дійсно значні результати.

Слід зазначити, що у підготовку учнів за професіями будівельного напрямку, завдяки участі ДНЗ «Запорізьке ВПУ» у проєкті «Професійне навчання з питань енергоефективності в Україні» програми «Просування енергоефективності та імплементація Директиви ЄС про енергоефективність в Україні», що реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, за сприяння Міністерства освіти і науки України, окрім планових професійних кваліфікацій, були інтегровані додаткові компетентності «Монтажник віконних та дверних конструкцій», «Передові системи термомодернізації будівель». Тим, хто показав достатній рівень опановування зазначеними частковими професійними кваліфікаціями, були вручені сертифікати, а найбільш активним учасникам у житті училища — грамоти.

Група 01/22 – це перший випуск в училищі за професією «Монтажник гіпсокартонних конструкцій. Лицювальник-плиточник» за новою ліцензією. Крім того, зазначимо, що група — інклюзивна. Тим більш визначними та вагомими є досягнення учнів групи, їх вклад у відновлення після руйнування від вибухової хвилі, розбудову матеріально-технічної бази училища!

Та всі ці результати стали можливим лише завдяки наполегливості, системній роботі та високій професійній кваліфікації майстрів виробничого навчання Рубана В’ячеслава, Маціюка Михайла.

Бажаємо кожному випускнику знайти дорогу до професійної та особистісної самореалізації, стати корисним для відбудови та відновлення України!

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.