“У кожного учня – є задатки якихось здібностей. Ці задатки як порох і щоб їх запалити, потрібна іскра” (В.Сухомлинський)

Гурткова робота – це традиційна форма освітнього процесу, яка при правильній організації дозволяє розкрити інтелектуальний та духовний потенціал молоді. Адже на сучасному етапі прискореного соціально-економічного розвитку суспільства, що характеризується поступовою й неухильною інтеграцією України в європейські політичні, економічні й культурні структури, важливого значення набуває підвищення освітнього рівня підготовки висококваліфікованих спеціалістів, збагачення інтелектуального та творчого потенціалу.При обмеженні навчального аудиторного часу, а також з урахуванням психологічних особливостей учнів, для оволодіння знаннями повною мірою, виникає необхідність навчати учнів ефективно працювати в позааудиторний час.

Тож 04 жовтня 2024 року в ДНЗ «Запорізьке ВПУ» розкрив свої двері ЦИФРОВИЙ ОСВІТНІЙ ЦЕНТР для роботи гуртків. Викладач Анастасія Рудченко зацікавила своїх гуртківців робототехнікою, а учні гуртка «Цікава астрономія» під керівництвом викладача Оксани Долгачової знайомилися з Всесвітом. Викладач Анастасія Чепрасова зацікавила своїх учнів об’ємними зображеннями на 3D принтері.Таким чином,гурткова робота в ДНЗ «Запорізьке ВПУ» є частиною освітнього процесу. Це один із найефективніших шляхів розвитку творчо спрямованої особистості.

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.