Тиждень фізичної культури і спорту

У Державному навчальному закладі «Запорізьке вище  професійне училище» було проведено Тиждень фізичної культури і спорту.

         Мабуть, неможливо переоцінити важливість фізичного виховання для гармонійного і всебічного розвитку особистості. Саме тому, в ДНЗ «Запорізьке ВПУ» велика роль приділяється урокам фізичної культури та участі в спортивних змаганнях міста та області.

         Традиційно, програма тижня була, надзвичайно, насиченою та охоплювала різного роду заходи. Було проведено:

  1. Змагання з шашок серед здобувачів освіти училища.
  2. Турнір з волейболу між першими та другими курсами.
  3. Турнір з міні-футболу між першими та другими курсами.
  4. Змагання з легкої атлетики.
  5. Відбувся турнір серед учнів з настільного тенісу.
  6. Проводилися веселі естафети з різних видів спорту.

Також  відбувся конкурс з найкращих агітаційних малюнків та лозунгів для пропаганди  здорового способу життя.

За планом заходів, протягом усього тижня у навчальних групах було проведено бесіди та диспути на спортивну тематику. Також, у всіх групах першого та другого курсів було проведено ігрові естафети та Олімпійські уроки.

         Впродовж тижня робота викладачів фізичної культури закладу Ященко Сергія Миколайовича та Сакальского Володимира Сергійовича  була спрямована на збереження, зміцнення та примноження здоров`я, пропагування здорового способу життя; формування необхідних знань в галузі фізичної культури і спорту; залучення здобувачів освіти училища до систематичних занять фізичними вправами; виховання любові до фізкультури та спорту;виховання у підлітків почуттядисциплінованості, витримки, спортивного азарту;вдосконалення фізичних вмінь й навичок учнів; забезпечення їх рухової активності сприяння емоційногонастрою.      

         З впевненістю можна зазначити, що проведенням та результатами тижня залишились задоволені як здобувачі освіти, так і працівники закладу освіти.

Бажаємо здобувачам освіти подальших успіхів та натхнення у міських та обласних змаганнях!!!

Опубліковано у загальній категорії. Додати до закладок постійне посилання.