Гуртожиток-це не тільки навчання,відпочинок, а й підготовка до самостійного життя. Кожна дівчина повинна смачно готувати, бо кухня –це жіноча майстерня. Ми вважаємо ,що українці повинні вміти готувати національні страви, етнічно українські,тому для майстер – шефа обрали саме пиріжки. Кожен поверх готував різну начинку: 8 поверх -з капустою,7 поверх – з картоплею та цибулею,5 та 6 поверхи – з картоплею та грибами. Учасниками були такі здобувачі освіти: Брюханьова Діана, Дениско Оля, Дмитренко Катя, Сокащук Анастасія, Волошина Аліна, Кітаєва Світлана , Юрк Олеся, Найдьонова Діана. Дівчата вчинили пухке тісто,потім приготували варяниці,наповнили начинкою та спекли . Вийшло дуже смачно. Потім запросили всіх до сімейного столу на смачну вечерю. Зібралися всі в кімнаті самопідготовки, а хто запізнився отримали свої пиріжки коли повернулися. Їли та дякували дівчаткам господиням за смачні та духмяні пиріжечки. Далі будемо вчитися варити борщ.
Готували та пригощали пиріжками дівчата разом з вихователем гуртожитку Пашкевич Наталією Михайлівною.